Tisdag

Sitter hemma hos Mr.Hemlig åte hit direkt efter skolan därför ingen uppdateriing så förlåt om ni har fått sakna mig för mycke ;) Kollar just nu på CSI iaf och sen blir det mysa lite framför idol och sånt sen efter det åker jag nog hem. Ska hem och duscha och sånt haha :p Aja nu ska jag kolla vidare fuckface ;)

Hemma

Kom precis hem har varit ute en runda med min brors on och lämnat hem han till min bror igen när han kom hem från sitt jobb. Nu sitter man i soffan och förbereder sig inför idol. Vi hörs imorgon för nu är jag väldigt trött haha. Bye bitches

OMG!

Helt seriöst ni frågar om jag menar allvar med mitt föregående inlägg och JA det gör jag! För alvarligt om man är tjock SKA man göra så för hellre svälta än att vara tjock! Dock följer jagden inte korekt själv, men näst intill :) För man kan ju alltid bli smalare menar jag ;) Men om man har EN liten centimeters fett som man ser så sa den bort! ÄCKLIGT! Så ja jag menar alltså allvar och dom som klagar på det är såna som är tjocka, men inte VÅGAR eller har tillräckligt medsjälv diciplin till att följa det!

trött och sliten

Känner mig jätte trött och sliten. Typ som alla ni andra ni med fettigt och slitet hår och med smuts under naglarna. Haha nej skoja jag är faktiskt ny duschad eller dusha i morse och bröt en nagel så fick klipa ner dom andra också väldigt korta. Buhu synd om mig :( Såg en riktigt tjock människa ute innan idag och ÄCKLIGT tror jag måste skriva om ett inlägg jag skrev tidigare. För hallå alla tjocka för i helvete gör något åt det!

Mina tankar

Okej har tänkt på vinterns design. REDAN! Eller ja är kallt ute och ska snart ner i källaren och hämta min vinterjack och mina uggs står ute på balkongen md sånt spray på för dom ska tåla väte. Så vintern närmar sig! Ja men innan dess ska jag bli blond! Så kanske inte blir förän efter jul..? Nej, men ska försöka bli blond redan på höstlovet och sen ska jag fixa nytt löshår också och såntså man ser bra ut på headern. Det är ju ett måste! Så tänkte ha en bild på mig till header och då vara blond med löshår och ja ni vet och d ska jag självklart ha smink på mig vilket jag inte använder för tilfället för att vila huden lite. Så tänkte ta den bilden i en skog med en masa höst löv och sånt såna bruna och oranga och gula löv sånt mysigt. Och själv ska jag ha luvan uppe på dunjackan med päls kranen runt om eller vad det heter. Sen bakgrunden ska vara ljusbrun eller typ caffe latte så kommer bli likadan design som nu bara ny header och nya färger. Så hoppas på att få pengar till allt snart, men bli efter jag fyllt år (23 november) för då får man lit pengar och sånt också till löshår och liknande :) Detta var ett rätt meningslöst inlägg, men kände att jag var tvungen att skriva upp det för att inte glömma bort det :) Men vi hörs sen för nu passar jag min brors son Neo på snart 2 och ½ år :) Bye bitches!

godnatt!

Var ju hemma hos älskling för att kolla om min mobil på något magiskt sätt börjat fungera igen efter rundan i toalettstolen och självklart inte. Va där bara ett litet tag så va hemma vid halv 8 tiden tror jag och sen kolla jag idol och duscha och n vet sånt och nu helt plötsligt utan anledning startade min mobil igen tror att det är bara för jag är ett underbarn ;) Men nu ska jag se 2 and ½ men och sova. Bye bitches

BLOND!

Okej har kommit hem nu, men skulle egntligen haft idrott, men gick hem för har sån fruktansvärd mensvärk :( Buhu.. synd om mig :( Aja men i skolan va allt väll helt ok förutom på matten vi har procent och jag fattar nada. Vad får liksom alla 100 ifrån..? Det står ju inte ens med i talet hur kan dom veta att det alltid ska vara 100 dom ska göra något med..? Äh jag är väll inte speciellt bra på matte då kan vi säge :( Sen ska jag ta tåget till älskling om ca en timme och kolla min mobil fall den har vaknat till liv vill inte ha den dumma nokian mer :( Det ända som ärkul är spelen och det är snake, ett hamster spel och tetris som jag för tillfället har blivit besatt utav! Kollar nu igenom gamlabilder och GID vad jag skanar mitt blonda hår. Kanske passar mig bättra faktiskt om vi ska lägga en tanke på mina matte kunskaper igen *blink* Men trivdes riktigt bra i blond faktiskt och ville ju egentligen inte färga det bruntgjorde det för att jag fick pengar av mamma om jag gjorde det. Dumma henne :( Men SKA bli blond under höstlovet eller jullovet igen! Det kan ni ge er fan på! Gör det på ett lov så man hinner vänja sig vid förändringen lite innan man visr sig i det i skolan och sånt och sen brukar det ju bli lite gult i början så man hinner behandla de någelunda med silverschampo först också! Men här kommer några bilder på mig som blond iaf ;)





01:18

Okej vi kom till ishallen och då visade sig att dom hade ishocky match och konståkning tävling. Altiså inte öppet för allmänheten. SUG! Men vi kollade lite på ishockyn för någon älsklingen kände spelade där, men tyckter ishocky är fjantigt. Dock är det jävligt sexit med skydden när dom får såna breda axlar och ser så muskulösa ut. Grr.. ;) Aja så vi åkte hem till älsklinge ist oc gjorde.. ingenting. Mådde dock dåligt ont i huvet och mådde illa. Så tänkte åka hem då i och med jag inte känd emig något vidare bra skulle bara gå på toa först och kan ni giss vad..? Jag lyckas självklart tappa mobile i toan. Lyckat ju..!? Så fick stanna en timme till medans älskling torkade den med hårfön osv för jag fick typ panik bara sprang ut från toan oh fråga ad jag skulle göra och skrek så fick lilla Pamella gå in och tsa upp den till mig :p Men iaf så startade den till slut dock sockna den lika fort igen och baby sa tt där tog den sitt sista hopp och jag blev ledsen :( så fick låna en gammal mobil av han så länge blää hatar gamla mobiler och då inte tala om nokia :s finns en positiv sak med den.. och det är snake! Aja så ska hitta ny mobil får se vad det blir. Blir ingen tutch iaf för det har man redan testat och det klarar jag ite av! Aja här får ni se min söta tillfälliga mobil..

Ja men iaf så kom jag ju hem och mådde fortfarande dåligt så gick och la mig och vaknade gen vid halv elva och va skit pigg och har varit det sen dess har inte kunnat sova mer, men ska försöka om jag kan sova lite till nu är trots alltskola imorgon ju. *suck*

God morgon!

Nu har jag precis ätit lite frukost ska snart börja göra mig i ordning sen ska jag och Mr.Hemlig ;) åka skidskor :) Kommer nog inte gå så bra för min del, men aja ska försöka få med min kamera så får ni se bambi på is :) men vi hörs när jag kommer hem fuckface ;)

Mys

Sitter och myser med den lilla hemliga människan nu ;) Doch fastna jag inte på bild och hemligt är ju hemligt, men ni får en hjälpande hand på era fantisier så får ni tänka ut resten själva ;)

UGGS

Just det va och handlade idag på centersyd med Mr.Hemlig och mina små föräldrar ju och köpte ett par uggs har haft uggs tror det är två tre år i rad nu så sa att jag skulle ha vanliga höga stövlar, men kan nog inte riktigt släppa uggsen. Dock gillar ja dom vanligt bruna, men blev mörkbruna denna gången and I'm so happy!

NU KOMMER NI ÄVEN KUNNA FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN!

Följ min blogg med bloglovin

bloglovin

ÄCKLIGT!

Känsliga läsare varnas!

Jag snackade precis med min farbrors fru om bakterier osv. Jag går inte utanför dörren utan handsprit (ni vet sån gelé). Ska även köpa ett i spray också så man kan spraya på sin rumpa osv. när man suttit på t.ex. bussen och liknande för har inte tänkt på det innan har mest bara när jag tagiti något och liknande, men har fått reda på hur mycket som helst mer nu! Tänk när ni är och shoppar och testar kläder. Vem har och hu många har testat just det klädesplagget före dig..? Jo troligt vist flera stycken och kanske någon med vårter och exem och liknande. USCH! Inget illa menat mot er med exem, men ni med vårter kan ju fan ta väck dom! Tänk att ta i något som en gammal äcklig vårtig gube har tagit i innan dig..? Jag kan heller ALDRIG i en trasa och klrar ALDRIG diska eller skölja av andras tallrikar efter maten! Okej kanske inte blev så känligt inlägg som tänkt. Hade planerat att lägga upp äckliga bilder på bakterier osv ockå, men kände nu att det inte behövs, men till saken jag mår just nu väldigt illa vilket kära Mr.Hemlig ;) inte är sen med att rtas med och försöker för tillfället dränka mig i hans äckliga saliv. Okej det va också något vi tog upp kyssar osv. och därför klrar jag inte av att dela ut några inom den närmsta tiden. Men till saken jag tror jag har en aning basillskräck..?

Naww..

Kolla om man blandar Dessie, Paow och fokis utseende till en människa kolla så gullig den människan skulle ha varit!

*suck*

Ja som ni säkert vet så har jag en bildagbok till min blogg justför reklamera osv. Men hallå ni som skickar personlig mejl till mig där skriv något vettigt då som jag ka vara intresserad utav att svara på då är så trött på att alltid se något meningslöst som hej osv. Hallå vad har de för mening..? Vadå vill ni ha ett hej tillbak..? Helt seriöst MENINGSLÖST! Och såna saker som att jag ska gå med i gratisbio och liknande skicka inte sånt till mig för jag kan alla såna sider och om jag vill gå med i en utav dom så gör jag det utav mig själv och inte tack vare er! Så om jag hade velat vara med i den sidan hade jg varit det för länge sne om jag inte redan kanske är med i den så fuck off för er! Blir irriterad när ni försöker ta sån kontakt skriv något intressant om ni sk askriva något annars kan det vara!

oops!

Jag vet att jag glömt uppdaterapå et tag, men hallå det är min blogg jag bloggar när fan jag vill..!? Okej har dte stressigt just nu med allt och inte nog med tt man måste tänka på att hålla fomen också för lltid nä jag känner mig stressad måste jag ha något att äta på. En riktigt dålig vana! Så blir att dansa mycket zumpa och spy mycket ;) Just nu sitter jag och funderar på gymnasie val. Och gud vad det är jobbigt! Herre gud jag vet inte vad jag vill bli än..? eller jo det vet jag faktiskt frisör eller stylist så skolorna blir antingen nicolai eller drottning blanka, men tänk om jag inte kommer in på någon utav dom..? Okej nu ska jag ine vara sån jag är ju trots allt jag ochjagkan llt bara jag vil ;) Så ska plugga lite NO idag faktiskt :O Ja jag ska plugga hihi låter så gulligt att säga det :) Funderar även på om jag ska färga håretsvart eller blont :O Jo ganska stor skyllnad, men vadådå? Ska även ringa och beställa tid för anisktbehandling imorgon tror jag orkar inte idag :) Så ska försöka få tid så fort som möjligt för behöver verkligen det känner att mina poror är stora och äckliga ust nu känns hemskt! Tycker alla som har minsta lilla por eller har helt cp ögonbryn borde göra det en gång varanan månad minst! Annars är man äcklig eller så är det bara täcken på att man är fattig. Välj själv! ;)  Nu sa jag ia dansa lite zumba sen in i duschen. Love yah

Körde utan smink idag och med lite bussnes style so cute! Naww..!

Spy-dagen

Just nu lyssnar jag på musik och äter en massa popcorn! Sen ska vi äta på max ikväll! Inte bra, men när popcornen är slut nu blir det att se till så dom kommer upp lika snabbt igen och lika så med hamburgaren på max, eller finns det kanske sallad på max..? äh skt samma gud skapade ju kräkrefleksen så dte är väll menat så ;) Just de! Det var ju skoljoggen idag. Gick väldigt bra jag sprang hela tiden och var väldigt svettig när jag var klar. ÄCKLIGT! men det var nog bra om man ska bli a skinny bitch..? Ska snart träna lite zumba här hemma söta pappa har köpt såna skivor till mig ju och det var därför jag fick hantlar av mamma igår ;) Alla som har minsta lilla fett att förbränna borde skffa zumba! Finns kanske att ladda ner också för er utan så mycket pengar..? Men nu ska jag fortsätta med det jag gjorde innan vilket var ingenting så härligt! Sen kommer Mr.Hemlig sen också ju och stannar tills på söndag. Ojdå! Ha man sagt för mycket nu.?

Godnatt fuckers ;)

Har pillat med designen sen jag kom hem eller ja ändrat färger och headern. Funderade ett tag, men sen beslöt jag mig för något enkelt bara. Kom hem från Mr.Hemlig innan iaf ;) Hade väldigt trevligt... Blir att spendera helgen md honom hemma hos mig ;) Idag har jag bara druckit min drickyougert så duktigt av mig! Ska ha en dricyougert diet kanske..? Bara dricka e om dage typ..? Hade ju varit bra :) Men nu ska ja ha min skönhets sömn sen imorgon blir det skoljoggen med skolan ska ta i som fan för man bränner ju mycke kallorier då..? Seriöst alla tjocka eller mulliga ut och rör på fläsket och bli smala för alla kan om dom vill ni är bara för lta så typiskt svenska.. *suck* Aja men nu ska jag faktiskt sova så jag orkar springa imorgon. I know you love me biatsch ;)

Hemma bitches!

Är hemma nu och ska bara se till så mamma städar upp allt på mittrum som jag sagt. Man vet aldrig med henne *suck*. Sen ska jag ta tåget hem till Mr.Hemlig Grr.. Aja nu ska jag studeramitt rum så det är fint. Puss!

Hantlar

Fickprecis hantlar av mamma så jag n å smaa fina starka armar! Naw.. va gullig hon är :) Men nu ska jag till skolan ochvara där till 13:40 sen sluta för dagen, men vi hörs sen. Puss!

Anti rynk-kräm here i come!


Herregud! Ser ni mina rynkor i pannan jag får när jag höjer på ögonbrynen..? Har aldrig haft det innan! Tror dock det är solen så det försvinner kanske sne när färge går bort, men här tar vi inga risker ska iväg och köpa anti rynk-kräm sen!

Fy fan för tjocka människr!

Helt seriöst är det inte äckligt med tjocka människor med värsta fett valkar osv..? JAG TROR JAG MÅSTE SPY BAR AJAG TÄNKER PÅ DET!

SEr ni hur dom ser ut..? Vill ni se ut som dom? NEJ! Om ni är tjocka eller på väg att bli det gör som jag säger! Jag ska själv göra det nu ett tag för att bli ännu smalare än vad jag redan är!

Snart iväg!

Ska bara sminka mig lite och fixa håret sen är jag klar! Har fortfarande inte druckit upp min lilla persika sak heller så nu är det brådis, men vi hörs sen när jag har kommit hem från tanläkaren/skolan eller Mr.P ;) ojoj.. Aja men vi hörs senare idag iaf. Puss!

Välkommen till min nya blogg!

Okej jag bloggade tidigare på http://lows.blogg.se/ men skapade denna och började blogga här ist för jag vill inte vänner osv. ska ha koll på mitt liv! Jag menar varför ska alla mina vänner sitta och läsa vad jag gör om dagarna? Dom kan ott fråga ist om dom är nyfikna om dom är mina vänner, men självklart är alla som hittar den välkommna att läsa om dom finner den om dom finner den intressant :) Just nu sitter jag och dricker en drickyoghrt (willy:s egna med persika smak). Ska ta bussen till tandläkaren snart 08:55 så ska börja fixa mig lite smått nu sen efter det blir det skolan. Trist. Men vi hörs senare för nu måste jag göra mig klar. Love.